Aparaty Cyfrowe Strona Główna Aparaty Cyfrowe
forum dyskusyjne serwisu fotoplaneta.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
ceny Aparaty nowe i używane - kliknij aby sprawdzić ceny ceny Tiara - Drzwi Gdynia .ceny KonPro - Projekty Architektoniczno-Budowlane .

Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: konopia
Sob Mar 07, 2009 1:54 pm
jaki kabel USB do cyfrowki panasonic lumix DMC LC-50 ?
Autor Wiadomość
h3ll
[Usunięty]

Wysłany: Czw Cze 22, 2006 7:30 pm   jaki kabel USB do cyfrowki panasonic lumix DMC LC-50 ?

Witam
(btw, witam wszyskich :) sledze to forum od jakiegos czasu i jeszcze nie zalozylem zadnego tematu :P )

no ale wracajac do mojego pytania znajoma zgubila kabel usb do aparatu panasonic lumix DMC LC-50 no i jaki tam kabel ma byc :\ ? bo na allegro np tu
http://www.allegro.pl/ite...peed_canon.html
w tej calej tabelce nie ma tego aparatu :\ na innych aukcjach tez nie ma tego modelu :\

no i moje pytanko co to ma byc za kabel ? moze ktos jakies sklepy zna czy cus help :} cena chyba nie gra roli moze to byc nawet oryginalny kabel

restauro 
maniak

Wysłany: Pią Cze 23, 2006 3:30 pm   

Jeśli szukasz oryginału to na stronie Panasonica jest możliwość złożenia zamówienia specjalmnego http://www.panasonic.totu.pl/order_unique.php 8)

michal91
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 12:36 pm   

witam szukam kabla usb do aparatu olympus fe320 i nie moge nigdzie znalezc bo na allegro raz kupilem i nie pasowal i prosze o odp na moje gg 1345674 jesli ktos moze pomoc

Odpowiedz do tematu