aparat HP 945
ten apanat jest do bani wymieniali mi go w serwisie na nowy aż pieńć razy bo się psuł.
#-1

Niestety HP słyną z awaryjności... :(

oj nie zgodzę się mam HP 720 i to wersja terenowa
#-1

No cóż, wypada pogratulować... ;)

sprzęt faktycznie jest trefny!!! Ciekawy jestem jak jest z rekojmią u sprzedawcy bo na gwarancje juz teraz nie moge liczyć. drugi raz nie chce mi sie zamknąc , tylko mryga. wscześniej w HP wymienili mi go na "wolny od wad" ale jak widac wada jest fabryczna. Na czacie z technikiem z HP powiedział mi "że to sie zdarza". A mnie raczej nie stac na takie zdarzenia warte (jak kupiłem) 2000 zł. może ktoś cos wie o załatwianiu rekojmi, czy sklepy ja uzanją??

wyobrażcie sobie że naprawa kosztuje około 1000 zł, wymiana na wolny od wad, gdzie nowy w sklepie kosztuje 888 zł. teraz nawet tonera do drukarki nie kupie

brawo HP... nie ma to jak zadbac o klienta...

ciekawy jestem jak wielu uzytkowników zawiodło sie już na HP a szczegolnie na modelu 945. przeciez mozna by było powymieniać wadliwy element, u mnie poraz drugi coś jest z napędem obiektywu

Widziałem już sporo skarg, ale nie tyle, co w przypadku 735 - to chyba rekordzista. Generalnie HP są zdecydowanie ponadprzeciętnie awaryjne, chociaż w przypadku nowszych modeli sytuacja zdaje się prezentować lepiej... Powodzenia i pozdrawiam.

aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta