SONY SERWIS
Jestem nieszczęśliwym posiadaczem SONY DSC P-72, niestety po gwarancji. Muszę go wysłać do serwisu. Czy to prawda, że naprawy w serwisie firmowym kosztują od 400PLN wzwyż??? Może ktoś zna jakiś dobry, nieco tańszy serwis dla tego badziewia?
#-1
Re: SONY SERWIS
[quote:5c7a822849="adams"]Jestem nieszczęśliwym posiadaczem SONY DSC P-72, niestety po gwarancji. Muszę go wysłać do serwisu. Czy to prawda, że naprawy w serwisie firmowym kosztują od 400PLN wzwyż??? Może ktoś zna jakiś dobry, nieco tańszy serwis dla tego badziewia?[/quote:5c7a822849] Cześć.Mam Sony 717 .Ostatnio za naprawę dałem 200pln.Uszkodzony korpus obiektywu.Wszystko zależy od rodzaju uszkodzenia.Minimum to jednak 150 pln.
pomocny
A co sie popsuło ja własnie jestem w fazie naprawy USB w SONY DSC-P50 cały problem tkwi tylko w częściach a naprawić da sie wszystko
#-1
Hej , właśnie zamierzam kupić ten aparat (tzn SONY P72) czemu to badziewie? Psuje się łatwo,robi kiepskie zdjecia ?
#-1
Subiektywna opinia - jakość zdjęć kiepska, awaryjność raczej przeciętna, tzn. pod tym względem nie jest źle. Wszystko zależy od ceny. Ile będzie kosztował? Pozdrawiam.
Witam,ostatnia sztuka w sklepie,wyprzedaż,699zł.
#-1
No to bez rewelacji. Nie jest to sztuka powystawowa? Jeżeli tak, to nie warto kupować (moim zdaniem). Jeżeli nie, to ocenę pozostawiam Tobie - P72 tragiczny nie jest, ale za podobną sumę możesz dostać A75 (jakość zdjęć lepsza a do tego pełny manual) czy cyfrowe automaty Nikona bądź Olympusa. Pozdrawiam.
No właśnie jest to sztuka powystawowa, czy cos w tym złego?Stał sobie za szybka, raczej nic mu nie jest.
#-1
A jesteś na 100% pewien, że tylko stał za szybką? Bo zwykle te aparaty demonstrowane są potencjalnym nabywcom...
aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta