OFERTY Z ALLEGRO
Witam Wszystkich, mam pytanie dotyczące ofert z allegro w których często pada informacja w postaci, iż jest gwarancja sklepu na dany towar, nie gwarancja producenta np.: Canon Polska tylko sklepu.Wydaje mi się to podejrzane. Czy takie sklepy omijać szerokim łukiem, czy też jest to stosowana praktyka i nie ma się czym przejmować? Coś mi tu nie gra. Co to za gwarancja udzielana przez sklep?!!!. Jaka jest Wasza opinia w tej sprawie?
#-1
Może być gwarancja na dany aparat bo ktoś moze mieć sklep i to sprzedje na allegro ( wielu tak robi ),często możemy kupić "cos:" w atrakcyjnej cenia i na gwarancji ale trzeba spojrzec na to z innej strony jak już nam sie aparacik popsuje wtedy bedzie juz wiekrzy problem bo bedziemy musieli jechać (w zalezności od odległości,nieraz jest to i pół Polski i z tym jest problem) z nim do ten osoby od ktorej go kupilismy lub do jakiegoś servisu firmy tego aparatu,więc chyba lepiej kupić ze sklepu teradycyjnie chyba że z allegro ale sprzedający by mosieł mieszkać blisko Ciebie.Chyba za dużo namotałem ale spoko chyba zczaisz:) Pozdro
aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta