Ilość użytkowników :)
Strasznie mi sie nudziło, więc postanowiłem poprzeglądać użytkowników, którzy zarejestrowali się na tym forum. Wielkie było moje zdziwienie gdy okazało się że ok. 40 % zarejestrowanych (274 na 670) nie napisało nigdy ani jednego posta :D. Około 25% napisało 1 posta. Tak więc mimo iż dołączyłem 2 dni temu jestem już na 61 miejscu jeśli chodzi o posty :P Może istnieje taka opcja żeby system sam usuwał użytkowników, którzy nie logowali się przez określony, dłuższy czas. Może to na przykład dotyczyc tylko użytkowników, którzy napisali powiedzmy poniżej 5 postów. Co wy na to ?? Pozdrawiam :)
Pewnie w niczym to nie przeszkadza, że jest nas aż tylu ! Serwer pewnie nie cierpi od tego!!! Admin będzie wiedział najlepiej!!! A tak poza tym to w czym Ci to przeszkadza??? :wink: Po co się logować, skoro tylko się wchodzi tutaj żeby poczytać ???
Mi w niczym :) ( tak działa na mnie weekendowa nuda że czepiam się głupot :D)
Ta przypadłość nie dotyczy tylko naszego forum, jednak u nas sytuacja wygląda o tyle inaczej, że forum jest dosyć (jak mi się wydaje) przyjazne - tzn. Goście cieszą się specjalnymi prawami, konkretniej wciąż (to się zmieni w najbliższym czasie) mają nieograniczony dostęp, jeżeli chodzi o pisanie postów - tak więc dotąd rejestracja nie była bezwzględnie konieczna, aby się czegoś dowiedzieć. Na wielu forach by cokolwiek napisać, trzeba być zarejestrowanym userem, bywa i tak, że rejestracja jest wymagana nawet przy przeglądaniu forum. Mi osobiście Ci "nieaktywni" użytkownicy w niczym nie przeszkadzają, ale oczywiście decyzje tego typu podejmuje Admin. A tak poza tym, to forum jest wciąż młode - ma ledwo pół roku, stąd jakiś taki, nazwijmy to, klimat dopiero się tworzy; kilkanaście osób pojawia się już tutaj więcej niż regularnie, kilkadziesiąt często - i tak naprawdę ta grupa ludzi decyduje o kształcie forum, tworzy taką ekipę "miejscowych" ;) . Zobaczymy, jak to będzie wyglądać za parę miesięcy. A patrząc na to pozytywnie - masz szanse (jeżeli chcesz, oczywiście), Ati, zaistnieć i współuczestniczyć w tworzeniu... ;) No i relane możliwości, jeżeli chodzi o wejście do TOP10... ;) Pozdrawiam.
No pewnie że chce :) i obiecuje że się postaram :) heheh dzisiaj kupuje aparacik :P :twisted: :twisted: :twisted: także obiecuję niedługo fotki w portfolio :roll: Pozdrawiam
No to czekamy... ;) Pozdrowienia i zadowolenia z zakupu. To świetny aparat na początek.
aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta