SSSF - Spis Skradzionego Sprzętu Fotograficznego
Link do bardzo pożytecznej strony - mam nadzieję, że nikt z forumowiczów nie będzie zmuszony do korzystania z niej, ale... Zacytuję: "SSSF - czyli Spis Skradzionego Sprzętu Fotograficznego jest bazą danych zawierającą informacje o uraconym sprzęcie foto i video, którego dotychczas nie udało się odzyskać. Jego ideą jest zebranie tych informacji w jednym miejscu, tak aby sprawdzenie nabytku pod kątem legalności było ułatwione." Jeżeli jakaś oferta wydaje Ci się podejrzana - sprawdź. http://sssf.krzyki.eu.org/ Kupując sprzęt kradziony można się nieźle zdziwić... Czasami jest kradziony więcej niż jeden raz...

a i czasem można trafić na swój :) tak jak to było w jakimś filmie z kołpakami samochodowymi :)

Tak jak ja kiedyś trafiłem na swój rower :lol:

Re: SSSF - Spis Skradzionego Sprzętu Fotograficznego
[quote:dca55f0eb2="Ginty"]Link do bardzo pożytecznej strony - ...[/quote:dca55f0eb2] Może ja czegoś nie kumam? Wydawać by się mogło, że jestem trochę rozgarnięty, ale ten link to ...? Gdzie łun jest?

Słuszna uwaga... ;) Sorry. Już poprawione. Swoją drogą długo się uchował bez stosownej korekty. Dzięki, Aleksnader. Pozdrawiam.

aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta