czy ceny na stronie sa z watem czy bez
mam pytanko bo szukam aparaciku i juz znalazlem ale czy te ceny sa z watem czy bez
#-1

Nikt tu na forum nie mosiada zdolności telepatycznych , więc dobrze by było gdybyś sprecyzował swoją wypowiedź :wink:

chodzi mi dokladnie ta stronke http://www.megapixel.pl/aparaty_cyfrowe/Canon_EOS-300D.html
#-1

Na tej stronie to raczej jest cena taka orientacyjna, bo to nie sklep! No i wydaje mi sie, ze z vatem. Ale w sklepach przewaznie sa ceny brutto, no chyba, ze jest wyraznie napisane, ze to sa ceny netto! Pozdrawiam!

Zasada jest taka: Sprzedawcy sa zobowiazani podawac ceny z podatkiem VAT, jak nie ma wyszczeglnienia na brutto czy netto cene taka traktuj jako cene brutto czyli z VAT. Takie jest prawo.

Ceny na stronie głównej forum to "wartość aparatu", czyli taka realna cena, za którą sprzedawany jest zwykle aparat. Pamiętaj jednak, że to nie sklep internetowy, a jedynie strona o charakterze informacyjnym. Poza tym ceny zmieniaja się bardzo dynamicznie, a nasza baza danych wymaga aktualizacji - szczególnie po nowościach z początków roku. Pozdrawiam.

aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta