ps
Obrobka fotografii jest nierozdzielna czescia fotografii cyfrowej. Moze jakis dzial na ten temat ?
#-1
popieram, popieram jestem za a nawet przeciw! ;-)
Nie wiem, czy nierozdzielną, ale rzeczywiście istotną. Dobry pomysł. Pomyślimy nad tym, podobnie jak nad działem z dodatkami, który chcielibyśmy dedykować wszelkim akcesoriom jak statywy, filtry, konwertery, itp. jak i karty pamięci, czytniki, ładowarki czy akumulatorki. Pozdrawiam.
to rowniez bardzo dobry pomysl, zwlaszcza ze na rynku jest od groma filtrow i statywow a czesc z nich to niestety niezbyt dobre zakupy... czyt nieadekwatne ceny...
A gdzie jakaś Galeria?
Jeszcze nie ma, chociaż pomysł na nią już jest... Witam na forum ;)
[quote:72f7620088="Ginty"]Witam na forum ;)[/quote:72f7620088] 8)
skoro pomysl juz jest - to za niedlugo juz bedzie ;-) nie ma sie co martwic ;-)
Witam Weteranów ! Propnuję jeszcze dział: Konkursy, wystawy, plenery. Informacje takie są czasami przydatne, a nie zawsze jest do nich dostęp.
[quote:10de52cf3e="Mireq"]Witam Weteranów ! Propnuję jeszcze dział: Konkursy, wystawy, plenery. Informacje takie są czasami przydatne, a nie zawsze jest do nich dostęp.[/quote:10de52cf3e] witam i dziękuję za propozycje o kolejnych zmianach pomyślę za 2 tygodnie
Dobry pomysł. Przymierzamy się do kolejnych modyfikacji, bo sporo rzeczy mozna jeszcze ulepszyć, ale to - jak wspomniał Admin - za jakieś 2 tygodnie. A poza tym - witam i pozdrawiam! :)
[quote:1d2c2e454a]Propnuję jeszcze dział: Konkursy, wystawy, plenery[/quote:1d2c2e454a] popieram popieram... rzeczywiscie u mnie czasem ciezko bez neta sie o czyms dowiedziec ;-) [quote:1d2c2e454a]Witam Weteranów ![/quote:1d2c2e454a] weterani tez witaja na forum ;-). oby nas bylo wiecej i wiecej ;-)
[quote:c92a64fe38="mkarwin"] [quote:c92a64fe38]Witam Weteranów ![/quote:c92a64fe38] weterani tez witaja na forum ;-). oby nas bylo wiecej i wiecej ;-)[/quote:c92a64fe38] To określenie nic nie znaczy, skoro wystarczy mieć chyba 50 postów, aby się nim szczycić. Gdyby było 500 to rozumiem ;).
skoro juz ktos przywital "weteranow" to uprzejmosc nakazuje odpowiedziec ;-)
Oj, Vendeur, Vendeur... Skala jest dynamiczna, adekwatnie do wieku forum i Twoich w nim udziałów. Tak czy owak - jesteś tutejszym weteranem, sorry. Historia na razie jest krótka i o rangach zbytnio nie myślimy, ale Admin ma swoją wizję całości. Poza tym - nie o ilość postów chodzi...
... a jakość/wartość merytoryczną/adekwatność ;-)
aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta