Moje Boje - czyli zdjecia e
Witam poniewaz w duzej mierze latwiej umieszczac mi zdjecia na blog (automatycznie z Picasa2) umieszcze tutaj link do strony, gdzie znajduja sie zdjecia: http://fotoe.blogspot.com i bardzo prosze o wszelakie podpowiedzi, rady i porady ... aby wspinac sie po drabinie artyzmu fotograficznego ... drabinie amatora :P naturalnie ... pozdrawiam i czekam na komentarze ...
fota pierwsza: "A trumpet on a piano" ciekawe ujęcie :) spróbuj jeszcze z drugiej strony zrobić, tzn. nie od tej dziury tylko żeby więcej szczegółów było widać instrumentu :) fota druga: "Nice rock covered with water ... " też ciekawe, ale trochę nie podoba mi się ta ciemność z lewej strony, pokombinuj, masz full manuala :) trzecia fota: bardzo fajna, nie mam praktycznie żadnych zastrzeżeń :D wypasik
hej [b:204bb954fc]e[/b:204bb954fc] dosc dlugo przygladalam sie twoim fotom i albo ja mam cos z kompem, albo umieszczane w takiej formie troche blado wypadaja nie jestem ekspertem , wiec nie wiem czy mi sie wolno wypowiadac... :wink: pomysly masz ciekawe i to ci sie liczy na plus! zwracaj wieksza uwage na tlo-1 2-akurat takich wielbicielka nie jestem 3-albo cien, albo zupelny jego brak, moze sprobuj wieksze makro? pstrykaj jak najwiecej, bo cwieczenie czyni mistrza :wink:
Dziekuje za zainteresowanie i wszelkie opinie :) co do zdjecia z trabka :P to racja, ze troche malo szczegolow z samej trabki widac, ale nie wiem czemu aniu odrzucasz moje tlo ... co do zdjecia z kamieniem w wodzie to fakt ze troche ciemny ale nie mialem statywu (nie mam) a pogoda nie bardzo sprzyjajaca i tak wyszlo ... ale zgadzam sie ze jest zbyt ciemne. co do monety to aniu masz racje ze troche ten cien moglby byc wiekszy zeby wydobyc strukture przedmiotu ... ogolnie to jakos ta fotografia kiepsko mi wychodzi, patrzac jakie inni maja zdjecia na poczatku to niewiem jak nazwac swoja pozycje ;p, ale coz ... jak bedziecie miec dalej ochote cos wspomniec o zdjeciach mych to tak od czasu do czasu wrzucam na tamta stronke nowe fotki : http://fotoe.blogspot.com pozdrawiam
Nie łam się e :!: Mi nie podoba się prawie żadne moje zdjęcie :D Faktycznie na forum jest dużo świetnych zdjęć, ale mnie bardziej to motywuje niż dobija :!: Ja ciągle się uczę, zakładam, że ty też. Fotograf nie saper :D ps. pozwolę sobie zacytować tekst piosenki pięc g: ćwicz to, czym by to nie było tylko wkładaj w to miłość, a to będzie twą siła :!: :D Wesołego Alleluja :!: :D
[b:72d16347da]e[/b:72d16347da] no cos ty chlopie, nie lam sie... :D ja caly czas sie wkurzam, ze mi cos nie wychodzi, ze nie potrafie osiagnac wymarzonego efektu jedyne wyjscie to pstrykac, pstrykac i jeszcze raz pstrykac ogl;adaj zdjecia na necie, podgladaj innych a efekty przyjda z czasem
Zdjęcia nie są złe. Do pstrykania dobrych fotek jest potrzebne doświadczenie i dogłębne poznanie aparatu. Jesteś na dobrej drodze.
aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta