Czy warto kupić Kodaka CX6200?
Czy warto kupić Kodaka CX6200? jak się spisuje w codziennym praniu?
#-1

zaskakująco dobre zdjęcia przy silnym oświetleniu lub umiarkowanej pogodzie, dobre zdjęcia z lampą z ok 2m, moim zdaniem dobry na wakacje bo nie stresuje jak inne wizją utraty sprzętu za 1500-2500 PLN przez chwilę nieuwagi. z Minusy : wymaga dokupienia karty minimum 32MB za 50 PLN , zdjęcia z lampą są dobre gdy aparat jest nie dalej niż 3m dla większych odległości pojawia się sporo szumu
#-1

Aparat jest do bólu prosty, jednak - biorąc pod uwagę cenę - działa całkiem przyzwoicie. Jednak zastanów się, czy sprzęt typu "focus free" (bez AF) okaże się dla Ciebie wystarczający. Jeżeli nie, to za 500-600 złotych możesz kupić tańsze modele automatów Olympusa, które oferują znacznie więcej. Pozdrawiam.

Ja bym jednak dołożył do Olympusa C-220. Może już za 500 zł się go dostanie, a prezentuje niezłe walory.

hmmm
CX 6200, mam taki aparacik, leży sobie na półce, ale kiedy z niego korzystałem nie było źle, ale ważne były dobre warunki fotografowania. W zasadzie to przy warunkach idealnych jest bardzo dobrze.
#-1

CX 6200 do bólu prosty w obsłudze ale bez dodatkowej karty pamięci sie nie obejdzie , pozatym ma fabryczną wade pękającej klapki akumlatorowej niby nic ale mnie to do szewskiej pasji doprowadza :evil: gdyby nie ten feler to bym go polecił a tak nie mam zamairu Pozdrawiam LP

Taka cyfrowa "jednorazówka" robiąca około 500-800 zdjęć. Ale to jest oczywiście opinia starego serwisanta przeżartego do cna naprawami i zdegenerowanego mnogością innych(lepszych) aparatów :twisted: :wink: Nie bierzcie jej do serca... :mrgreen:

Thorn powiedz mi dlaczego taka głupia klapka akumlatorowa kosztuje aż 74 PLN to zgroza , powiedz wiesz moze gdzie mozna kupic to za jakies sensowniejsze pieniądze , może byc nawet używana byleby dobra :!: Pozdrawiam

aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta