Nowy S1 i lampa
Kupilem dzisiaj canona S1 i mam maly problem... jak w nim otwiera sie lampe, czy sama sie otwiera??? pytanie moze jest glupie ale ja do tego nie doszedlem. :? pozdrawiam
#-1
Sama się otworzy jak będzie potrzebna ;) Oczywiście jeśli będzie włączona na tryb wymuszony lub automatyczny...... :) Pozdr.
no wlasnie w tym problem ze sie nie otwiera... gdzies wyczytalem ze trzeba tam podgiac jakis zabek ale nie wiem co i jak... rozumiem jakbym sam go posul otwierajac na chama lampe ale kupilem 2 aparaty i w obu dzieje sie to samo... do serwisu nie moge ich oddac.
#-1
spróbuj tak: -włacz aparat,tryb robienia zdjecia -menu -flashpop-up -wybierz off -menu -i teraz sam otwierasz lampe przyciskiem od lampy
hmmm nie ma czegos takiego w menu... niestety :( a najlepsze jest to ze mam dwa takie aparaty i w obu jest ten sam problem... :(
#-1
po właczeniu i wybraniu MENU zjedz 3 razy w dół i masz ON i OFF wybiez OFF... wyjdz z MENU i guzikiem z "błyskawicą" otwierasz........MUSISZ TO MIEC!!!!!
znalazlem.. wystarczylo tylko zmienic opcje aparatu :D no ale niestety. jak sie nie otwierala tak dalej sie nie otwiera... chyba bede musial udac sie do serwisu i zabulic za naprawe :(
#-1
aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta