Jakie zdania macie na temat przeglądarki XnView ????
Mi się podoba!!!
Niedawno ją wszystkim polecałem w poście mkarwina o przeglądarkach.
dzieki Buzzy!!! jest świetna! Lepsza od Windowsowskiej :) Szukam chłopaki jakiegoś fajnego (darmowego) programiku do robienia albumów zdjęć cyfrowych!!! Kto może mi coś polecić albo i pomóc w zdobyciu takowego pragramu??? Te gratisowe płyty dołączane do gazet coś tam mają ale jakieś rejestracje trza robić a ja w domu nie mam neta :( Radźta chopy i girlsy :)
Znajomy mi ostatnio polecał Zoner Photo Studio. Nie mogę polecać bo sam jeszcze go nie widziałem, ponoć to przeglądarka, album i podstawowa edycja (chyba nawet można nagrać za jego pomocę płytkę). I najważniejsze że jest w najnowszym nr Entera. Zdaje się że w tej wersji nie trzeba go rejestrować ale lepiej przed zakupem sprawdzić np. w Empiku(powinno pisać w opisie programu).
Dzięki Buzzy !!! Lecę po "Entera"
no fajnie chodziła, ale teraz po reinst. XP zainstalowałem tę samą wersję i coś się skopało, w ustawieniach daję wyświetlanie nazwy, rodzaj trzcionki, kolor itp.- a dotyczy to wyświetlania pełnoekranowego slajdów i powstaje problem, bo przy kliknięciu " pełen ekran" faktycznie pojawia się nazwa pliku i co tam jeszcze w zadanych ustawieniach, ale gdy przełączam kolejne slajdy informacje te już się nie wyświetlają, nie wiem sam o co chodzi, dla mnie to dość istotna sprawa, wcześniej wszystko było dobrze, nawet wypróbowałem inne starsze wersje PL, ale tam nawet nie było takich opcji, i co sądzicie o tym problemie?[/i][/b]
#-1
a co do opisanego problemu (tuż niżej/wyżej), to okazuje się, że wersja 1.74 nie posiada tego problemu i chodzi normalnie, chociaż nie jest PL, ale ponieważ znam na pamięć to co potrzebuję to narazie nie zamierzam rezygnować, jest b.dobra, ma przydatne narzędzia, i nie jest zbytnio zaśmieconym kombajnem
#-1
aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta