OGŁOSZENIE - wszelkie problemy proszę kierować do Admina!
Właśnie jak w temacie - za 2 tygodnie wracam, urlop, ach, urlop... ;)
Ej ej !!! A gdzie Ty sie wybierasz??? Śmieje sie :) Porób oczywiście jakieś zdjątka !!!!! Udanego wypoczynku !!!!!!!
Jestem. Ale widzę, że mam pokaźne zaległości w czytaniu (i oglądaniu), więc trochę czasu zabierze mi przejrzenie forum - pewnie bardziej bojowo zabiorę się do tego w weekend, bo (na razie) komp w domu unieszkodliwiony i czasu mało... Pozdrawiam wszystkich!
A może jakaś relacja po powrocie...? No i powodzenia w nadrabianiu zaległości :D. PS. Straszna rzecz - ja się w to już nie bawię, bo nie mam siły...
A co byś chciał wiedzieć? ;) Niestety niezupełnie wszystko wyszło tak jak planowałem (bo np. nie planowałem, że się rozchoruje), ale urlop jest zawsze przyjemnością - choćby z tej prostej przyczyny, że można pospać. Mam sporo nowych doświadczeń związanych z tematem "aparat a rower" - podzielę się nimi w wątku na ten temat w "Innych". A tak ogólniej, to pałętałem się po okolicach Białowieży + mały wypad do Siemiatycz (bardzo ładne miasto) i Drohiczyna, następnie pojeździłem po terenach już dobrze mi znanych czyli Kaszubach. Wszystkim fotografom jak i rowerzystom polecam - zarówno okolice Białowieży (całkiem sensowne trasy rowerowe, co w Polsce normą na pewno nie jest) jak i Kaszuby (znam je niby dobrze a wciąż uważam, że są piękne). Pozdrawiam wszystkich! P.S. Nie jest tak źle, ale zaległości mam rzeczywiście spore...
Lepiej byś pokazał jakieś zdjecia :P
Ok, postaram się. Ale priorytet mają niestety praca a następnie rzeczy na forum niezbędne - szykują się pewne zmiany... Wtedy się zbiorę, wywalę jakąś połowę (jeżeli nie 3/4) moich zdjęć i pomyślę, co zrobić zresztą - ale nie oczekuj, Piter, szczególnych rarytasów... ;) Pozdrawiam!
aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta