Skradziono
Został skradziony aparat Pentax istDS, 4 obiektywy Pentaxa - manualne - 50/1.4; 24/2,8; 100/3.5 i rybie oko Zenitha. Do tego 12 filtrów Cokina serii P - (10 było w pudełku na filtry), a polaryzacyjny kołowy i dyfuzor w swoich oryginalnych opakowaniach. Wszystko w torbie Kata, a obiektywy w swoich własnych czarnych pokrowcach. Oprócz tego oczywiście uchwyty na filtry - zarówno wkręcany, jak i nakładany na obiektyw (mocowany przy pomocy 3 śrub). Będę wdzięczny za info, jakby do Was dotarło, że ktoś chce sprzedać podobny sprzęt. Numerów obiektywów niestety nie mam, a aparatu jest 5813456. Mój numer telefonu to 505171422. Dzięki.
#-1
Wyrazy współczucia. :( Mogę tyle zrobić, że przykleję temat, aby bardziej rzucał się w oczy... Może ewentualnie jakieś szczegóły dotyczące kradzieży? Kto wie, może w jakiś sposób zbiegiem okoliczności ktoś coś skojarzy? Czy sprawa jest beznadziejna? Oby wrócił do prawowitego właściciela. Pozdrawiam.
Eeeee co tam pentak. :) Mnie tydzień temu rower z piwnicy ukradli. :evil:
[quote:3a98d78818="Wycior"]Eeeee co tam pentak.[/quote:3a98d78818] Nie no nic jedyne 4tys zł najbidniej + obiektyw i filtry. Mogę tylko współczuć....
bardzo mi przykro ,bylem dzis na gieldzie foto ale nie czytalem wczesniej tego posta, w niedziele ponownie sie przejade...wspolczuje straty
aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta