Ile koszuje stare zdjęcie.
Witam, Czy widzieliście ile mozna zarobić na zdjęciu: [URL=http://wiadomosci.onet.pl/1261389,69,1,1,item.html]KLIK[/URL] Szkoda, że to nie dla autora ;) Ciekawe jakie byłyby komentarze, gdyby ktoś opublikował takie zdjęcie na forum :?: Myślę, że u nas by się spodobało ;) pozdrawiam pawelb

konopia napewno objechał by autora tego zdjęcia, pewnie przyczepił bysie że za ciemne jest. przyznaję że ta informacja zszokowała mnie 2,9mln $ za zdjęcie, no, no.

[quote:d3f636f4c8="konopia"]konopia napewno objechał by autora tego zdjęcia, pewnie przyczepił bysie że za ciemne jest[/quote:d3f636f4c8] tak myślisz :?: ;)

Może za 100 lat zdjecie któregoś Fotoplanetarianina osiagnie taką cenę ;)

Mamy do czynienia z klasycznym przypadkiem, że kiedy zaspokoi się podstawowe potrzeby, to chciałoby się zaspokoić według teorii Maslowa, te na szczycie piramidy, lub jak mówią niektórzy, dodatkowe. Jestem ciekaw, ile za takie zdjęcie autor (sprzedawca) uzyskałby np. w Etiopii ?

[Przeniosłem do "Dylematów".] Głośna sprawa. No cóż... ;) Jeżeli któryś z nas zostałby prekursorem w czymkolwiek, to czemu nie miałby osiągnąć podobnego rezultatu? Dodajmy jeszcze do kompletu spadek wartości dolara w przeciągu kolejnych stu lat i rzecz staje się osiągalna. Pozdrawiam

aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta