Minolta DiMAGE S414
Aparat jest naprawde bardzo dobry, mam, używam i wiem co mówię. Dla przeciętnego amatora wystarczający, a nawet za dobry. Jest dużo ustawień przy których amator może się lekko zmieszać. Minusy: Szkoda że w zestawie nie ma statywu...to tyle
#-1
a po co ci statyw ? czy ktoś sprzedaje aparaty ze statywem? Potrzebujesz to sobie kup. Aparat jest nieco starawy ale zdjęcia wychodzą super.
#-1
Aparaty ze statywem sprzedaje Pentagram... ;) S414 jest niezły, do tego porządnie wykonany, jednak wciąż trzyma cenę - uważam, że w porównaniu do C-4000 (sprzęt również niezbyt nowy) oferuje mniej i za większe pieniądze. Co nie zmienia faktu, że jest wart polecenia. Pozdrawiam.
czyli ginty znowu wynika ze w porownaniu c4k vs s414 to oli wychodzi wg ciebie jako zwyciezca ;-)
Czemu znowu? ;) Jeżeli pytasz mnie, który z nich bym wybrał - kupiłbym Olympusa (i to nie dlatego, że to Olympus). Ale nie uważam S414 za aparat nieudany. Na jego niekorzyść działa głównie cena... Pozdrawiam.
[quote:7893de275e]Czemu znowu?[/quote:7893de275e] a bo sie znamy ze swiata obrazu ;-) [quote:7893de275e]Ale nie uważam S414 za aparat nieudany. Na jego niekorzyść działa głównie cena... [/quote:7893de275e] no nie wiem z ta cena - po sklepach juz widzialem ten model za mniej jak 1300pln, np w takim proline... a oli chodzi drozej bo jednak zgodnie z prawami popytu i podazy moze zdrozec bo ludzie go wykupuja ;-) wiec w cenie to ja juz prawie nie widze roznicy, choc ze mnie taki dusigrosz zebys nie uwierzyl ;-) ;-)
acha mam takie pytanko - jak sie ma pradozernosc tej s414? jak wypada w porownaniu z canonem a75 i olim c4k?
aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta