Dimage Capture
Witam, czy ktos moze wie skad sciagnac program Dimage Capture dla Minolty Dimage A2? Pozdrawiam Piotrek
#-1
Sprawdź tutaj [url]http://www.konicaminoltaeurope.com/magic_frameEoI.shtml?nav.html?software/software/software_en.html[/url]
Nieststy :(
#-1
Niestety, poserfowałem trochę po necie i się okazuje, że Dimage Capture jest programem komercyjnym i trzeba za niego zapłacić :lol:
Tak tak, ja o tym wiedzialem, ale myslalem, ze gdzies w sieci mozna go znalezc :) Jak zreszta instrukcje, ktore nie wszyscy producenci umieszczaja na swoich stronach :) Kiedys szukalem ionstrukcji do MD A2, napislaem do producenta i owszem moga mi przeslac instrukcje za 100 zl :) No, ale od czego mamy internet, poszperalem, poszukalem i znalazlem. Coprawda od A1, ale to praktycznie to samo. Jakas dobra dusza zeskanowala instrukcje i wrzucila do internetu. Myslalem, ze z tym programem tez moze tak byc :) Jakas dobra, bogata dusza kupi program i udostepni innym :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczow! Piotrek
#-1
ja mam ten sam problem, ide poszukać tego programu na kazie albo jakoś tak. jak ktoś coś znajdzie to dajcie mnie znać, grimunio@o2.pl
#-1
Mam ten program pytania na fotosw@wp.pl Pozdrawiam
aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta