zdjecia w albumie
chcialabym usunac zdjecia, ktore zamiescilam w albumie, dlaczego nie moge tego zrobic? wiem, ze sa zle technicznie i umiescilam je tylko po to aby bardziej doswiadczeni bywalcy podpowiedzieli mi jakie bledy zrobilam prosze o pomoc... :wink:

Re: zdjecia w albumie
[quote:b7402e5aca="aneczka"]chcialabym usunac zdjecia, ktore zamiescilam w albumie, dlaczego nie moge tego zrobic? [/quote:b7402e5aca] Możesz dodawać i usuwać zdjęcia w Twojej osobistaj galerii dostępnej w Albumie Natomiast samodzielne kasowanie zdjęć umieszczonych w działach tematycznych Albumu nie jest możliwe. Z trzech zamieszczonych przez Ciebie zdjęć jedno jest bardzo ciekawe i przypadło mi do gustu (ktoś już ocenił je na 9pkt) dwa pozostałe można poprawić dobierając inne rodzaje światła i powtarzając sesję zdjęciową Czy mam usunąć wszystkie 3 fotki z albumu ??? trochę będzie szkoda...

dzieki za zauwazenie :wink: "wstyd" mi za dwie i chcialabym aby one zniknely :wink: (to ktore przypadlo do gustu niech zostanie) bede bardzo wdzieczna... :D :D :D na przyszlosc chcac uzyskac pomoc przy "nieudanych gniotach" umieszcze je w osobistym albumie pozdrawiam

dziekuje :wink:

Aneczka, możesz załóżyć swój wątek w Portfolio i tam zamieszczać swoje zdjęcia - u góry działu jest instrukcja, a jeżeli chodzi o miejsce w sieci na Twoje zdjęcia, zerknij do tego wątku: http://megapixel.boo.pl/phpbb2/viewtopic.php?t=891 Od razu będziesz mogła na bieżąco dyskutować - a wierzę, że chętnych do syskusji nie zabraknie... Twój pierwszy wątek rozrósł się przepięknie. ;) Pozdrawiam.

aparaty cyfrowe - forum fotoplaneta